Wiadomo coś więcej na temat wlep?
Potrzebny lakiernik - Warszawa
Zwiń
X
-
Ja też chciałbym polecić serwis Hondy BLS Wyszomirski. Naprawa - wymiana błotnika, lampy, naprawa zderzaka - idealny montaż, dobrze dobrany lakier, słowem - po szkodzie parkingowej nie ma śladu, może jakaś bardzo nieznaczna różnica w odcieniu lakieru jest, ale naprawdę trzeba wiedzieć, gdzie jej szukać, żeby to dostrzec. Zdecydowanie najlepsza naprawa blacharsko-lakiernicza, z jaką miałem kiedykolwiek do czynienia. Polecam!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez maxmaxPolećcie kogoś dobrego. Naprawa będzie szła z polisy, więc koszt mnie nie interesuje. Ważne, żeby było dobrze
Komentarz
-
-
Witam kolegów wczoraj miałem nie miła przygodę ktoś na parkingu wjechał w moją (1,5 miesięczną ) Octavie w skutek czego mam pogiete prawe przednie nadkole i wgniecione drzwi do tego na mrozie popękał lakier czy ktoś miał może taka przypadłość w tak nowym aucie zastanawia mnie czy bedą prostować i lakierować czy wymieniać całe drzwi i nadkole
Sprawca nieznany naprawa z mojego AC :cry:
Mariusz
Spoty Tarnowskie
Mam do sprzedania wyłącznik zespolony Octavia II po lifcie 5KO 953 507AS osłone poduszki kierownicy i tunel środkowy
Komentarz
-
-
Prezes52, w Tarnowie Cie tak ktoś urządził? może były kamery w pobliżu? To zależy jak pogięte. Z nadkolem jak jest dużo roboty to pewnie wymienią - z drzwiami już gorzej jeżeli o wymianę chodzi.VAG - diagnostyka - kodowania - adaptacje - PIN immo - adaptacje kluczyków
Jeżeli post okazał się pomocny kliknij
Komentarz
-
-
nie w Tarnowie w mojej miejscowości i to pewnie ktoś kogo znam ale nikt sie nie poczuwa do winy jakiś pech mnie dopadł w czwartek żonie babka wpakowała się w drzwi a sobote mnie 2 auta do roboty w mojej nie jest dużo ale najwieksza wgniota jest na łączeniu drzwi i nadkola tam raczej bedzie kiepsko wyprostowac jedynie szpachla uratowała mnie listwa ozdobna bo było by gorzej tak ślizgnoł się po listwie ech szkoda gadać jestem taki wściekły że................. zobaczymy co powiedzą w ASO
Mariusz
Spoty Tarnowskie
Mam do sprzedania wyłącznik zespolony Octavia II po lifcie 5KO 953 507AS osłone poduszki kierownicy i tunel środkowy
Komentarz
-
-
A ja właśnie skorzystam z Ubezpieczenia i pomalowałem porysowane drzwi w auto-schubert ul. Wałuszewska 18 w Warszawie. Najpierw rzeczoznawca wycenił mi szkodę na 600 zł więc to olałem i postanowiłem załatwić sprawę bez kosztowo. Namiar na nich dał mi ubezpieczyciel. Zajrzałem na ich stronę i stwierdziłem, że ich zakład wygląda profesjonalnie. Nie zastanawiałem się więc długo i wysłałem emailem zapytanie o termin. Następnego dnia zadzwonił telefon z serwisu, uzgodniłem zakres prac, papierki związane z ubezpieczeniem załatwiłem z nimi przez internet. Termin uzgodniliśmy oraz jako ciekawostkę zaproponowano mi GRATIS (jakieś bonusowe malowanie czy coś) lub zmniejszenie opłaty wkładu własnego w zamian za rezygnację z samochodu zastępczego. Jako, że posiadam dwa samochody przystałem na zmniejszenie opłaty. Samochód odstawiłem do warsztatu, który już samym wyglądem przykuwa uwagę. Nowoczesny, ładny i schludny a nie jakiś garaż u Pana Kazia. Przy odstawieniu samochodu poprosiłem o małe zaprawki w kilku miejscach. 3 dni później odebrałem samochód. Porysowane drzwi zostały pomalowane a zaprawki porobione. Cieniowanie zostało pociągnięte na sąsiednie elementy tj. drzwi oraz błotnik tak więc nie widać różnicy w kolorze. Lakier leży jak należy, nie widać na nim drobin kurzu, zacieków itp. Wszystkie te elementy zostały zdemontowane do malowania. Robota została zrobiona profesjonalnie, z czego jestem niezmiernie zadowolony.
Warsztat zajmuje się nie tylko malowaniem, ale kompleksowo naprawą samochodów powypadkowych. Myślę, że jak przydarzy mi się jakieś nieszczęście związane z moim bolidem to już wiem gdzie pojadę na jego naprawę.
Obsługa klienta jest u nich na wysokim poziomie, tak więc szczerze polecam.
Poprosiłem także o fotki, aby przy odsprzedaży ewentualny nabywca nie miał wątpliwości co kupuje.
Komentarz
-
Komentarz